Skip to main content

Current Opening

Featured Post

does apprenticeship count as work experience or not ?

  Does 01 year apprenticeship training will count as a work experience? I know, many student have this doubt that whether apprenticeship training will count as a work experience or not ? and it should be. So let me tell you today and clear your doubt about apprenticeship training  count as a work experience .  W ell, when I also completed my apprenticeship training, I had also this doubt in my mind. Then I searched and read about it many places and finally I got the proof of  apprenticeship training will count as a work experience.  My finally answer is YES  apprenticeship training will count or consider as a work experien ce. I share with you the proof this.    Click Here   (Go to  http://portal.mhrdnats.gov.in > Help > Process Manual (English) > Page No. 16 > Benefits to students > Point No. 10) Note:- The apprentice which is under the Ministry of Skill Devlopment & Entrepreneurship, in which the All india ...

Latest Notifications



Amazon Play Quiz Contest Questions and answer 10th June 2020

Amazon Play "QUIZ CONTEST FUN ZONE" Questions and answer 10th June 2020. In Which users have to answers the questions, stand a Chance to Win a LG Monitor, Mi A3 Smartphone or many more prizes everyday and winners will be announced by 30th June 2020. 

How To Play Amazon "QUIZ CONTEST FUN ZONE"?
1. Download Amazon App
2. Open App
3. Click On Quiz Banner "FUN ZONE"
4. Click On Play Now
5. Give Answers And Play Quiz
6. And Chance To Win everyday Prizes
Note:- This Quiz applicable (AMAZON.IN) APP USER ONLY

Amazon "LG MONITOR QUIZ" Answers:
Amazon LG Monitor Quiz Answers [10th June 2020, 8AM To 12PM]. Answer The Questions and Stand a Chance to Win a LG Monitor.
Question 1. LG IPS Monitors have a Large angle display.
Answer:- True
Question 2. Which of those isn't a range of LG screens?
Answer:- Nitro
Question 3. Which of those isn't possible with LG Monitors?
Answer:- Decoration
Question 4. LG Monitors are appropriate for which of those activities?
Answer:- All of the above
Question 5. Reader mode in LG screens prevents ?
Answer:- Eye fatigue                       

Amazon "INDUS VALLEY QUIZ" Answers:
Amazon Indus Valley Quiz Answers [10th June 2020, 8AM To 12PM]. Answer The Questions and Stand a Chance to Win a 10,000.
Question 1. Which of those are chemical compounds present in some hair colours, which  may potentially damage your hair?
Answer:- Ammonia, PPD and bleach

Question 2. What can Indus Valley gel hair colour be used for?
Answer:- Grey protection and root contact up

Question 3. Which of the following statements is NOT true for Indus Valley gel hair color?
Answer:- Is accessible in 100 colours

Question 4. While buying Indus Valley gel hair colour, utilizing which of those features can you set up recurrnig deliveries and save 5-10% extra on your buy?
Answer:- Subscribe and save

Question 5. Which of the following may be potential unwanted side effects of hair colour with chemical compounds such as ammonia?
Answer:- All Of The Above

Amazon "SAMSUNG QUIZ" Answers:
Amazon Samsung Quiz Answers [10th June 2020, 8AM To 12PM]. Answer The Questions and Stand a Chance to Win a Samsung Tab S6 Lite.
Question 1. The new Samsung Galaxy Tab S6 lite comes with an in-box S Pen.
Answer:- True

Question 2. The battery capacity of the Samsung Galaxy Tab S6 lite is ______ MAh.
Answer:- 7040 MAh

Question 3. Which accessory of Samsung Galaxy Tab S6 lite will help you take notes effortlessly?
Answer:- S Pen

Question 4. What is the expandable storage capacity of the Samsung Galaxy Tab S6 lite?
Answer:- 1 TB

Question 5. What is the screen size of the new Samsung Galaxy Tab S6 lite?
Answer:- 10.4 Inches


Amazon "GROCERY QUIZ" Answers:
Amazon Grocery Quiz Answers [10th June 2020, 8AM To 12PM].
Watch Video And Answer the Questions to stand a chance to Win Rs 10,000.
Question 1. Which of these things will the female protagonist, NOT discover on Amazon Pantry retailer?
Answer:- Mobile Phones

Question 2. What course is the female protagonist in the video pursuing?
Answer:- MBA

Question 3. You can save as much as 35% on shopping for your month-to-month groceries from Amazon.in
Answer: True

Question 4. Up to what % of financial savings can a buyer make on month-to-month grocery, as shown in Video?
Answer:- 35%

Question 5. The mother in the video was missing her MBA class to plan and buy groceries for the family. For what duration was she planning to buy groceries for?
Answer:- For the month

Question 6. What is the mom in legal guidelines apprehension on Online grocery  shopping as shown in video?
Answer:- Lesser Savings


Amazon "AMAZFIT QUIZ" Answers:
Amazon Amazfit Quiz Answers [10th June 2020, 8AM To 12PM]. Answer the Questions to stand a chance to Win an Amazfit  T -Rex Smartwatch.
Question 1. One a single cost, the Amazfit T-Rex gives a battery life of up to _____ days. Fill in the blanks
Answer:- 20 Days

Question 2. T-Rex Smartwatch is a product of which of those brands?
Answer:- Amazfit

Question 3. How many Military Grade Certifications does Amazfit T-Rex have?
Answer:- 12

Question 4. Which of the following features does T-Rex have?

Answer:- All Of the Above

Question 5. Does T-Rex support Swimming mode?
Answer:- Yes


Amazon "EXTRA SAVING QUIZ" Answers:
Amazon Extra Saving Quiz Answers [10th June 2020, 8AM To 12PM]. Answer the Questions to stand a chance to Win a Rs 20,000.
Question 1. You can Save as much as _________on your business purchases by claiming GST input tax credit score
Answer:- 28%

Question 2. Amazon business customers can access which of those features while making their business purchases?
Answer:- All of These

Question 3. There isn't any minimum quantity for ordering on Amazon Business
Answer:- True

Question 4. Every last week of the month, Amazon Business customers can avail  exciting discounts & cashback across top categories during the _________. (Fill within the clean)
Answer:- Business Value Days

Question 5. What documentation do you require to register a business on  Amazon Business apart from a business account on Amazon.in/business or Amazonbiz.in ?
Answer:- Any acceptable business license

Question 6. Amazon Business was first started in?
Answer:- US


Amazon "THE JUNE QUIZ" Answers:
Amazon The June Quiz Answers [10th June 2020, 8AM To 12PM]. Answer the Questions to stand a chance to Win a Rs 5,000.
Question 1. Which famous author, winner of the ‘Best of the Booker’ award was born on June 19, 1947?
Answer:- Salman Rushdie

Question 2. On 25th June, 1983 India beat West Indies to win their first ever World Cup. Who was the West Indies captain in that match?
Answer:- Clive Lloyd

Question 3. On June 21, 2018 1,00,984 members set what Guinness World Record at Kota?
Answer:- World’s largest Yoga lesson

Question 4. On June 6, 1674, who was coronated on the Raigad Fort and was given the title of ‘Chhatrapati’?
Answer:- Shivaji

Question 5. In June 2014, which of those states was split to create the 29th state in India?
Answer:- Andhra Pradesh.





Topic related to

Comments

Popular Posts

Auto CAD

Engineering Drawing Objective Type Questions

Drafsman Previous Year Solved Paper

Temperature Conversion Table

What is Cement ?

Which form is most important in civil engineering?

Support this ▶️ Channel !